"Da Nepal skælvede" (SORT-HVID)

"Da Nepal Skælvede" (FARVE)

Forfattere Janaki Khadka, Namgyal Jangbu Sherpa og Kurt Lomborg
Oversættelse Allan Danfær, Layout Torbjørn Ydegaard og Kurt Lomborg

Forfattere Janaki Khadka, Namgyal Jangbu Sherpa og Kurt Lomborg
Oversættelse Allan Danfær, Layout Torbjørn Ydegaard og Kurt Lomborg

Book

200 sider paperback

171 sider med SORT-HVIDE billeder

125 kr plus forsendelse 55 kr hos BoD

ISBN: 978-87-7170-484-6

Book

200 sider paperback

171 sider med FARVE billeder

275 kr plus forsendelse 55 kr hos BoD

ISBN: 978-87-7170-386-3

QR-kode
QR-kode
Køb hos "Books on Demand" og klik BOGSHOP og herefter kan du søge på ethvert ord i titlen eller ethvert af forfatternavnene. Eller klik på ovenstående billeder - eller scan QR-koden på smartphone eller tablet

Denne bog er en beretning om de to store jordskælv i Nepal i foråret 2015. Bogens forfatter, Janaki Khadka, bor i Kathmandu og er en af Himalayan Project’s lokale medarbejdere. HP’s aktiviteter i Nepal er koncentreret i Solu området, som ligger øst for hovedstaden op mod Himalaya. Aktiviteterne omfatter to hovedområder: scholarships til skolebørn og studerende samt forskellige byggeprojekter (skoler, sundhedsklinikker, energiforsyning, beskæftigelse o.a.).

Bogen hoveddel består dels af Janakis personlige fortælling om sine oplevelser under jordskælvene, og dels børnenes beretninger indsamlet af Janaki ved hendes uddelinger af scholarships. Denne fortælling suppleres med Kurt Lomborg løbende opdateringer på Himalayan Projects hjemmeside med de beretninger som han modtog fra medarbejderne i Nepal. De giver et interessant billede af, hvordan informationerne fra det afsides Himalaya, hvor telefonforbindelserne er svagt udviklede, og yderligere forringede efter jordskælvet, kommer ind først hovedsageligt som rygter, der oftest er overdrevne og dramatiserede, for sidenhen gradvist at tegne et mere sandfærdigt billede af forholdene.